-  PAGE TOP

12/11 B Lunch 鶏むね肉のチャーシュー風 /  Chicken Meat Char Siew Style

<副菜>

 

ブロッコリーとベーコンのソテー

きんぴらごぼう

 

<材料>

 

 

鶏むね肉のチャーシュー風(白身魚、片栗粉、醤油、みりん、砂糖、料理酒、生姜、サラダ油)

ブロッコリーとベーコンのソテー(ジャガイモ、グリンピース、カレー粉、塩、胡椒、洋風顆粒だし、サラダ油)

きんぴらごぼう(人参、ごぼう、醤油、みりん、砂糖、料理酒、和風顆粒だし、サラダ油)

 

 

 

<アレルギー>

 

 

 

 

 

< side dish >

 

Sauteed broccoli and bacon

Sauteed kinpira gobo (burdock root)

 

 

< Ingredients >

 

Chicken Meat Char Siew Style (chicken meat, green onion, ginger, soy sauce, sugar, cooking sake, mirin)

Sauteed broccoli and bacon (broccoli, onion, bacon, corn, salt, Western-style granulated soup stock, herb salt, olive oil)

Sauteed kinpira gobo (burdock root) (carrots, burdock root, soy sauce, mirin, sugar, cooking sake, Japanese granulated soup stock, salad oil)

 

<Allergie>

 

 

 

 

¥450¥650

SKU: N/A Category:

Additional information

Size

XL size, S size, M size, L size

<注意書き>

※野菜の入荷状況により原材料が変更になる場合があります。例として、ほうれん草が小松菜に変更など。
※アレルゲンの表示は消費者庁の定める、特定原材料7 品目を表示しています。(卵、乳、小麦、えび、かに、落花生、そば)
※当調理施設において落花生とそばを調理に使用することはございません。
※ちくわ等の魚肉加工品において、原材料となる魚は「えび・かに」を食べています。

Notice

*Ingredients are subject to change depending on the availability of vegetables. For example, spinach may be replaced by Komatsuna. *Allergies are indicated for the seven specified raw materials (egg, milk, wheat, shrimp, crab, peanut, and buckwheat) specified by the Consumer Affairs Agency.
*We do not use peanuts and buckwheat in our cooking facilities.
*The ingredients of the processed fish products such as Chikuwa are shrimp and crab.

MENU ≫