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03/19 A Lunch 白身魚の香味パン粉焼き /  "Baked white fish with spicy bread crumbs

<副菜>

 

れんこんとこんにゃくの煮物

もやしと豆苗の中華あえ

 

<材料>

 

 

白身魚の香味パン粉焼き(白身魚、片栗粉、パン粉、乾燥バジル、乾燥パセリ、ハーブソルト、塩、胡椒、料理酒、洋風顆粒だし、サラダ油)

かぶのれんこんとこんにゃくの煮物(れんこん、こんにゃく、料理酒、醤油、みりん、砂糖、和風顆粒だし、サラダ油)
もやしと豆苗の中華あえ(もやし、豆苗、ハム、中華風顆粒だし、サラダ油)

 

 

<アレルギー>

 

 

小麦

 

 

 

 

< side dish >

 

Simmered lotus root and konnyaku

Chinese salad of bean sprouts and pea shoots

 

 

< Ingredients >

 

Baked white fish with spicy bread crumbs (white fish, potato starch, bread crumbs, dried basil, dried parsley, herb salt, salt, pepper, cooking sake, Western-style granulated broth, salad oil)

Simmered lotus root and konnyaku (lotus root, konnyaku, cooking sake, soy sauce, mirin, sugar, Japanese granulated soup stock, salad oil)

Chinese salad of bean sprouts and pea shoots (bean sprouts, pea shoots, ham, Chinese granulated soup stock, salad oil)

 

<Allergie>

 

 

Wheat

 

 

 

¥450¥650

SKU: N/A Category:

Additional information

Size

XL size, S size, M size, L size

<注意書き>

※野菜の入荷状況により原材料が変更になる場合があります。例として、ほうれん草が小松菜に変更など。
※アレルゲンの表示は消費者庁の定める、特定原材料7 品目を表示しています。(卵、乳、小麦、えび、かに、落花生、そば)
※当調理施設において落花生とそばを調理に使用することはございません。
※ちくわ等の魚肉加工品において、原材料となる魚は「えび・かに」を食べています。

Notice

*Ingredients are subject to change depending on the availability of vegetables. For example, spinach may be replaced by Komatsuna. *Allergies are indicated for the seven specified raw materials (egg, milk, wheat, shrimp, crab, peanut, and buckwheat) specified by the Consumer Affairs Agency.
*We do not use peanuts and buckwheat in our cooking facilities.
*The ingredients of the processed fish products such as Chikuwa are shrimp and crab.

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