-  PAGE TOP

10/22 B Lunch 豆腐ハンバーグ  /  Tofu Hamburger Steak

<副菜>

 

ブロッコリーと蓮根のマスタードマヨドレサラダ

なすとピーマンの味噌炒め

 

<材料>

 

 

豆腐ハンバーグ (鶏ひき肉、豆腐、玉ねぎ、片栗粉、塩、胡椒、醤油、みりん、和風顆粒だし、生姜、サラダ油)

ブロッコリーと蓮根のマスタードマヨドレサラダ(ブロッコリー、蓮根、マスタード、マヨドレ、塩、胡椒)

なすとピーマンの味噌炒め (なす、ピーマン、味噌、みりん、料理酒、和風顆粒だし、砂糖、サラダ油)

 

 

<アレルギー>

 

 

 

 

 

< side dish >

 

Broccoli and Lotus Root Salad with Mustard Mayonnaise Dressing

Eggplant and Bell Pepper Stir-Fried in Miso Sauce

 

 

 

< Ingredients >

 

Tofu Hamburger Steak (Ground chicken, tofu, onion, potato starch, salt, pepper, soy sauce, mirin, Japanese-style granulated dashi, ginger, salad oil)

Broccoli and Lotus Root Salad with Mustard Mayonnaise Dressing (Broccoli, lotus root, mustard, mayonnaise dressing, salt, pepper)

Eggplant and Bell Pepper Stir-Fried in Miso Sauce (Eggplant, bell pepper, miso, mirin, cooking sake, Japanese-style granulated dashi, sugar, salad oil)

<Allergie>

 

 

 

 

Price range: ¥450 through ¥650

SKU: N/A Category:

Additional information

Size

XL size, S size, M size, L size

<注意書き>

※野菜の入荷状況により原材料が変更になる場合があります。例として、ほうれん草が小松菜に変更など。
※アレルゲンの表示は消費者庁の定める、特定原材料7 品目を表示しています。(卵、乳、小麦、えび、かに、落花生、そば)
※当調理施設において落花生とそばを調理に使用することはございません。
※ちくわ等の魚肉加工品において、原材料となる魚は「えび・かに」を食べています。

Notice

*Ingredients are subject to change depending on the availability of vegetables. For example, spinach may be replaced by Komatsuna. *Allergies are indicated for the seven specified raw materials (egg, milk, wheat, shrimp, crab, peanut, and buckwheat) specified by the Consumer Affairs Agency.
*We do not use peanuts and buckwheat in our cooking facilities.
*The ingredients of the processed fish products such as Chikuwa are shrimp and crab.

MENU ≫